Krijg als eerste toegang tot een gratis leermodule

Schrijf je nu in, en ontvang binnenkort een vouchercode voor een gratis eerste leermodule van de Employer Reputation & Branding Masterclass.

Your information is safe with us

Binnen 4 interactieve leer modules expert

null

Wil je snel de code kraken over hoe je de online reputatie van je bedrijf als werkgever het beste kunt optimaliseren? En daarmee het beste talent kunt aantrekken en behouden? Maar vooral ook hoe je je werk nóg leuker maakt, je je kennis uniek verrijkt en hoe je indruk kan maken door direct met acties en verbeteringen te komen?

Ik wil dit proberen!


Ontmoet de makers, Anne & Donja

Donja van Laarhoven & Anne Jaakke van #Fantistics


De employer reputatie & branding masterclass is een product van #Fantistics. #Fantistics helpt bedrijven om de (online) reputatie te verbeteren als werkgever. Wij, Anne Jaakke (CHRO van het jaar 2016) en Donja van Laarhoven (Employer Reputation Consultant), ontwikkelen producten en community's om dit waar te maken! In de Employer Branding & Reputation Crash-Course delen wij onze unieke kennis van jaren opgedane ervaring en research en brengen we in de vorm van van een interactieve 60-minuten durende ervaring!

Meer weten?


4 leer modules, in 60 minuten

nullnullnullnull

1. Vorm het merkverhaal

HR = Marketing. Om succesvol te recruiten en talent te kunnen behouden is het belangrijk een werkgeversmerk te creëren waar jouw ideale medewerker zich door aangesproken voelt en bij wil horen. In deze masterclass leer je waarom online reputatie en het vormen van een sterk werkgeversmerk zo belangrijk, hoe je je manager kan overtuigen en hoe je uiteindelijk je werkgevermerk ook vorm geeft.

2. Verbeter je online zichtbaarheid

Als je een werkgeversmerk hebt, is het vervolgens belangrijk zichtbaar te zijn, daar waar jouw ideale werknemer zich online bevind. Wij geven je de tips & tricks om de juiste stappen te zetten en precies te weten hoe en waar je zichtbaar moet zijn om je ideale werknemer te bereiken.

3. Tools voor een actieplan

Bij afronding van deze masterclass heb je alles: de kennis EN een concreet actieplan. Geen vage upgrades of zelf op zoek moeten naar de vervolgstappen dus. De handige checklist is toepasbaar voor iedere organisatie en kun je direct doornemen met je manager.

4. Best practices

Onze jaren aan ervaring en research hebben ervoor gezorgd dat we precies weten wat goed werkt en óók wat niet goed werkt. Deze masterclass zit vol met voorbeelden die je kunnen inspireren en helpen om uiteindelijk keuzes te maken voor jouw bedrijf. Soms is het gewoon heerlijk om van anderen te kunnen leren, zonder het allemaal zelf nog uit te moeten zoeken.

Interactieve en inhoudelijke modules

We snappen als geen ander dat je niet urenlang video's en teksten wil bekijken om uiteindelijk tot de kern te komen. Daarom is deze masterclass interactief en mobile-first opgezet, zodat je met leuke oefeningen tussendoor zo snel mogelijk leert hoe je onze kennis in de praktijk kunt inzetten. 

Gecertificeerd Employer Reputatie & Branding Expert!

We doen het natuurlijk niet voor niets. Aan het einde van de crash-course krijg je een certificaat als erkenning van je deelname aan deze masterclass en natuurlijk kun je deze ook op LinkedIn gebruiken ter verrijking van je profiel! Zo kan iedereen zien dat jij deze unieke HR skills hebt ontwikkeld.
Employer Branding Crash Course - Try now for free!

Klaar om Employer Reputatie & Branding Expert te worden?

arrow_drop_up arrow_drop_down